O carte scrisă şi ilustrată de Mirela Pete

Conditii de utilizare


DATELE FIRMEI

Dexign SRL
Str. Muncitorilor Nr. 1 Ap. 34
Reg. Com.: J12/3553/2006
CUI: RO 19137530
Telefon: 0040751115578
Email: zanele_livezilor@yahoo.com

CONDITII DE UTILIZARE

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul zanelelivezilor.dexign.ro, implica acceptarea urmatoarelor termene si conditii:

ACCESAREA SITEULUI

Ne rezervam dreptul de a inregistra si stoca urmatoarele informatii referitoare la accesarea acestui site: data, pagina, ip, agent utilizator, rezolutie ecran, referer.

Este interzisa accesarea acestui site cu programe de download automat fara permisiune expresa din partea Dexign SRL. Ne permitem dreptul de stoca logurile complete si de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor sau firmelor care acceseaza site-ul nostru cu astfel de programe.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Dexign SRL este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal cu numarul 16425.

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, adresa, email, telefon, carti comandate, pe durata necesara indeplinirii comenzilor si in vederea realizarii de statistici.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Dexign SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii informarea dumneavoastra in legatura cu noile caracteristici ale site-ului zanelelivezilor.dexign.ro si expedierea catre dumneavoastra a produselor comandate.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, insa ele sunt necesare pentru efectuarea unei comenzi pe site. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: curierului, Postei Romane si societatii care furnizeaza serviciile de contabilitate pentru Dexign SRL.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datele dumneavoastra personale sunt considerate informatii confidentiale si nu vor fi furnizate nici unor terte parti cu exceptia celor mentionate mai sus.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, aveti oricand posibilitatea de a accesa, modifica sau sterge datele dumneavoastra folosind numele de utilizator si parola care v-au fost furnizate in momentul inregistrarii pe site.De asemenea pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată transmisa la numarul de fax furnizat in sectiunea acestui site referitoare la datele de contact ale Dexign SRL.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil la numarul de fax sau pe adresa de email furnizate in sectiunea acestui site referitoare la datele de contact ale Dexign SRL.

Vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate in strainatate.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

COMENZI FACUTE

Prin trimiterea comenzii semnalati ca sunteti de acord cu termenii specifici enuntati in pagina comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate.

Indeplinirea oricarei comenzi nu este garantata in mod automat, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate. In cazul in care comanda nu poate fi onorata, veti fi contactat imediat pentru returnarea sumei platite.

Firma Dexign SRL nu se face raspunzatoare pentru coletete primite in stare deteriorata datorita proastei manipulari din partea Postei Romane sau a curierului. Cartile nu pot fi returnate, decat in cazul in care constatati defectiuni fizice grave (pagini murdare, pagini lipsa sau desprinse).

In cazul in care se constata asemenea defectiuni grave, ne obligam sa va trimite un alt produs similar sau sa va returnam contravaloarea imediat ce cartea (cartile) in cauza ne sunt returnate.

Aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Totodata, aveti obligatia de a achita cheltuielile de returnare ale produselor.

INFORMATIILE DE PE SITE

Nu suntem responsabili de continutul site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi etc.) este proprietatea firmei Dexign SRL, a asociatilor sau partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuala.

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii Dexign SRL si este protejata de aceleasi legi. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

AVERTISMENT SPECIAL

Preluarea informatiilor despre carti (titluri, autori, descrieri, preturi etc) sau a copertilor si imaginilor fara acordul scris al Dexign SRL este considerata furt de proprietate intelectuala si atrage in mod automat actionarea in judecata a persoanelor/firmelor in cauza.

NOTE GENERALE

Nu raspundem pentru defectiunile datorate serverului pe care este gazduit site-ul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii Internet.

Orice tentativa de acces neautorizat la acest site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Orice conflict aparut intre Dexign SRL si clientii nostri se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.